محمد جواد معصومی در گفت و گو با خبرنگار مهر اظهار کرد: در راستای اجرای ماده ۲۸ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، وزارت کشور مأمور اجرای قانون و مسئول حسن جریان انتخابات است که در این خصوص میتواند افرادی جهت بازرسی و کنترل جریان انتخابات به حوزههای انتخابیه و شعب ثبت نام و اخذ رأی اعزام کند.
وی افزود: هیأت بازرسی انتخابات در سه سطح هیأت مرکزی بازرسی انتخابات کشور، هیأت بازرسی انتخابات استان و هیأت بازرسی انتخابات شهرستان تشکیل شد.
مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد بازرسی، امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری مرکزی بیان کرد: بر اساس ساختار و وظایف هیأتهای بازرسی انتخابات کشور، اعضای هیأت بازرسی انتخابات استان با معرفی استاندار و حکم رئیس هیأت مرکزی انتخابات منصوب شدند.
معصومی گفت: حکم اعضای هیأت بازرسی انتخابات شهرستانهای تابعه صادر و افراد پیشنهادی برای انجام مراحل قانونی و اداری معرفی شدند.
وی ادامه داد: پس از تأیید و صدور احکام آنان به منظور ایجاد هماهنگی های لازم با حضور در فرمانداری شهرستانها و تشکیل جلسه با هیأت بازرسی انتخابات شهرستان ضمن تبیین اهمیت و جایگاه هیأت بازرسی در جریان انتخابات تذکرات و توصیه های لازم به استناد مواد قانونی و شرح وظایف ابلاغی ارائه میشود.
وی ادامه داد: هیأت بازرسی انتخابات به استناد ماده ۲۸ انتخابات مجلس شورای اسلامی و آئین نامه انتخابات مجلس، موظف به نظارت، بازرسی و کنترل حسن جریان همه فرآیندهای اجرایی انتخابات است.
مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد بازرسی امور حقوقی و ارتباطات مردمی استانداری مرکزی عنوان کرد: مهمترین وظیفه هیأت بازرسی انتخابات, دریافت اخبار شکایات و تخلفات است که علاوه بر هیأت بازرسی انتخابات استان، هیأت شهرستانها نیز فعال هستند.
وی افزود: علاوه بر هیأت بازرسی انتخابات استان و شهرستانهای تابعه در بخشها و روستاها نیز بازرسی ویژه سربازرس و بازرس در نظر گرفته میشود.
معصومی تاکید کرد: برای هر شعبه یک بازرس، برای هر پانزده شعبه یک سربازرس و برای هر یکصد شعبه یک بازرس ویژه پیش بینی شده که مسئولیت نظارت، بازرسی و کنترل جریان و فرآیند انتخابات را بر عهده دارند.
گفتنی است، محمدجواد معصومی عنوان رئیس هیأت بازرسی انتخابات استان مرکزی، علیرضا ملک جانی دبیر هیأت بازرسی انتخابات، علیرضا امانی، علی صفری و مجتبی داودآبادی عضو هیأت بازرسی انتخابات استان مرکزی منصوب شدند.
نظر شما